Nedelja 07.10.2012.
05:23
Lj. M. - Vesti - Foto: Lj. Mudrinić

Za prinovu 500 maraka

Dragocena pomoć: Majka Mira, beba i Drago Tadić
 

- Stalno govorim da svako novorođeno dete treba da dobije toliko. Ono što ja želim to je da sve porodice sa četvoro i više dece budu stambeno zbrinute i imaju bar jednog zaposlenog. Mislim da je zdrava porodica budućnost grada... - rekao je Tadić.


Majka Mira je rekla da je ovo za nju veliko iznenađenje, jer od opštine je do sada dobila samo jednom paket, a za jednokratnu novčanu pomoć svake godine piše zahtev.

POZIV DONATORIMA


Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924


Prošle godine ovoj porodici je dozidana prostorija za koju je UNHCR donirao građevinski materijal, a ministarstvo prosvete platilo radnike.


- Još nije sređen pod, nema struje, ni vode, ali mi tu živimo - kaže Mira, a njen muž Draško dodaje da preživljavaju od poljoprivrede i nadničenja, tako da sami ne mogu da završe započete radove.

2024 © - Vesti online