Petak 05.10.2012.
18:48
Vestionline, Telegraf.rs

Đurđić: Golovi za selektora

Nikola Đurđić

Srpski internacionalac Nikola Đurđić briljira u švedskom Helsingborgu – na deset mečeva postigao je osam golova, a najviše pažnje privukao je sjajnim nastupom protiv Tventea u Ligi Evrope.

Đurđić je u prvom poluvremenu sa dva gola doneo veliku prednost Helsingborgu, ali to nije bilo dovoljno za trijumf. Uporni Holanđani stigli su do izjednačenja u 88. minutu.

"Žao mi je što na kraju nismo osvojili sva tri boda. Imali smo igru i rezultat do same završnice, ali pobeda nam je izmakla", izjavio je Đurđić posle meča sa Tventeom.

Đurđić je bio vrlo efikasan i dok je igrao za Haugesund, a od dolaska u novu sredinu prosto je “eksplodirao”. Selektor Srbije Siniša Mihajlović nedavno je rekao da Đurđić još nije kvalitet za reprezentaciju, ali, pošto je napadač Helsinborga nastavio da rešeta mreže, odlučio je da ga ipak pozove za prijateljske mečeve u novembru.

"Poziv selektora Mihajlovića predstavlja veliki stimulans za mene. Zaista mi je bilo drago kada sam čuo da računa na mene za duele u novembru. Na meni je sada da dokažem da sam taj poziv i zaslužio. Veliki sam optimista po tom pitanju", rekao je Đurđić.

2024 © - Vesti online