Četvrtak 04.10.2012.
21:52
Alo

Madžgalj platio 300.000 dinara pozorištu

Madžgalj je nedavno napravio scenu zbog neumesnog pitanja o njegovoj ženi Dubravki Mijatović, napustivši emisiju 
 


 

Marinko ne otplaćuje ni kredit!

Protiv Marinka Madžgalja sudski proces pokrenula je i jedna beogradska banka zbog, kako su mediji pisali, “zaboravljanja” vraćanja kredita.

- Pre nekoliko godina, kada se tek venčao sa glumicom Dubravkom Mijatović, uzeo je keš kredit u našoj banci. Od toga dana pa do današnjeg nije se javio i nije uplatio ni jednu jedinu ratu. Kredit nije velik. U pitanju je par hiljada evra, što glumcu ne bi trebalo da predstavlja problem jer, kako znamo, dosta radi - ovog leta ispričao je za “Blic” jedan od zaposlenih u banci koja potražuje dugovanja od Marinka Madžgalja, a protiv njega se proces još uvek vodi.

 

Kako smo najpre videli na sajtu suda, spor je još uvek u toku, a Omladinsko pozorište “Dadov” tužilo je Madžgalja zahtevajući naplatu od 300.000 dinara. Međutim, kada smo kontaktirali sa Vladimirom Mijovićem, direktorom “Dadova”, on nam je rekao da je rešenje o prinudnoj naplati doneto i da je proces okončan, a objasnio nam je i razloge njihove tužbe. - Presuda u procesu protiv Marinka je doneta, a tužili smo ga za nadoknadu štete. Radi se o tome da je prošle godine u dva navrata zakazao dve predstave negde drugde u istom terminu kada je trebalo da igra u “Dadovu”. A te dve predstave u našem pozorištu bile su rasprodate, tako da smo mi morali da isplatimo glumce koji su sa njim igrali, jer je on otkazao pet minuta pred izlazak na scenu - objašnjava Mijović za “Alo!” i dodaje da je presuda doneta vrlo brzo, a da se glumac nije udostojio pojavljivanja na sudu.


- Predstava sa koje je prošle godine u maju dva puta Madžgalj izostao je “Zajedno sami”, a kada smo podneli tužbu, presuda je doneta vrlo brzo i on se nije žalio. Naprotiv, nije se nijednom pojavio u sudu. A nisam siguran da li je isplatio ceo iznos koji smo zahtevali u tužbi. Koliko mi je poznato, morao je, jer su mu po presudi blokirani računi. No, to bolje znaju ljudi iz našeg računovodstva - objasnio je direktor omladinskog pozorišta.


O ovoj presudi pokušali smo da dobijemo komentar i od Marinka Madžgalja, koga smo ga pozvali na broj poznat redakciji, no kada se javio muškarac čiji glas veoma podseća na glumčev, rekao je da smo pogrešili broj.

2024 © - Vesti online