Sreda 03.10.2012.
23:41
Blic.rs

Karabatić: Optužuju me da sam namestio meč koji nisam igrao

Nije fer - Nikola Karabatić

Jedan od najboljih igrača rukometa svih vremena obratio se javnosti na fejsbuku. Pored njega, sud u Francuskoj je podigao optužnice protiv njegovog mlađeg brata Luke i bivšeg srpskog reprezentativca Mladena Bojinovića. Oni su optuženi da su namestili utakmicu Monpelje - Seson Sevinje.


"Dugo sam ćutao, dugujem vam ove reči. Da li se kladim? Ne, ne kladim se. Zašto se moja devojka kladila? Ima već dve godine kako prati Monpelje i znala je kakva je situacija. Mi smo već obezbedili titulu, pet glavnih igrača je bilo povređeno i već smo poraženi od Nima. Sve je ukazivalo na to da tim nije u najboljoj formi. Optužbe da smo namestili meč su veoma ružne i intolerantne, naročito jer moj mlađi brat i ja nismo igrali. Nemam reči za takav tretman. Posvetio sam život rukometu od rođenja, borio sam se konstantno i našao u ovoj noćnoj mori. Hvala svima koji mi pomažu u ovim teškim trenucima", napisao je Karabatić na fejsbuk profilu.

Istraga u Francuskoj pokrenuta je zbog povećanog broja uplata u kladionicama na poraz Monpeljea, a sumnja se da su supruge i devojke rukometaša, kao i nekoliko osoba zaposlenih u klubu uplatili pet hiljada evra što im je donelo zaradu blizu 200.000 evra.

2024 © - Vesti online