Sreda 03.10.2012.
21:33
telegraf.rs

Dečak makazama pokušao da odseče penis – sad živi kao devojčica

Danan Tajler kao dečak (levo) i kao devojčica (desno)
 

Dananovo ženstveno ponašanje dovodilo je do mnogih svađa u porodici, njegovo ponašanje je njegovog oca izluđivalo. Na kraju su ga ispisali iz škole jer je pokušavao da uđe u ženski toalet, a i druga deca su ga neprekidno maltretirala.

Tajler je ujedao i imao napade besa kad god bi pokušali da ga obuku u mušku odeću, a kada je njegova majka Sara odbila da ga obuče u haljinu za rođendan, iskočio je iz kola i izleteo na ulicu pred kola vičući: “Želim da umrem”.

Nakon toga i meseci terapije i testova, u šestoj godini, dijagnostikovan mu je poremećaj pola i identiteta, kod kojeg osoba jako pati jer je nezadovoljna svojim polom.

Doktori su uprkos njegovim godinama, savetovali da Tajler odmah počne da živi kao devojčica, što su njegovi roditelji prihvatili dopuštajući mu da gaji dugačku kosu i oblači suknje, čak i kad ide u školu.

Danan je, kako kaže, srećan sad, a njegova majka je rekla da će ga potpuno podržati ako sa petnaest odluči da prođe kroz celu operaciju promene pola.

U emisiji u kojoj su se nedavno pojavili, Tajlerovi su objasnili da žele da ispričaju svoju priču svima kako bi skrenuli pažnju na ovaj problem i pomogli ljudima koji se nalaze u istoj situaciji.

2024 © - Vesti online