Ponedeljak 01.02.2010.
11:50
Tanjug

Gađao jabuku, pogodio svata u genitalije

Incident dogodio u nedelju tokom svadbenog veselja, kada je više osoba koristilo vatreno oružje radi ritualnog obaranja "jabuke". Usled nestručnog rukovanja lovačkom puškom - kratežom, za koju uhapšeni Janković nema dozvolu, puška je opalila prilikom punjenja i preklapanja patrone.


U ovom incidentu najteže je povređen Ivan R. (29) iz Podgorice koji je zadobio prostrelne rane u predelu stomaka i genitalija, a lakše povređeni su Goran L. ( 41), Milivoje R. (51) i Branko B. (40), svi iz Požege, koji su prevezeni u Opštu bolnicu u Užicu radi neophodne lekarske pomoći.


Portparol užičkog Zdravstvenog centra Danijela Vasiljević potvrdila je Tanjugu da je Ivan R. smešten na Odeljenje hirurško-intenzivne nege u Opštoj bolnici i da mu život nije ugrožen, dok je Goran L posle ukazane prve pomoći otpušten na kućno lečenje, a preostala dva pacijenta, koji se pominju u policijskom izveštaju, nisu zatražili pomoć u ovoj zdravstvenoj ustanovi.


Požeška policija je, zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo izazivanja opšte opasnoti, saslušala i Petra Ćirjakovića (32) i Danka Đorđevića (27), obojica iz Arilja, koji su učestvovali u ovom incidentu.

2024 © - Vesti online