Sreda 03.10.2012.
16:13
Kurir

Milomir Marić: Arkan je bio najveći mangup svih vremena

Uskoro serijal o Željku Ražnatoviću Arkanu
 

"Željko Ražnatović Arkan je najveći mangup svih vremena u Srbiji. A ja najviše volim mangupe. Verovatno zato što jedino to u životu nisam uspeo da postanem" kaže Milomir Marić, koji posle izuzetno uspešnog serijala "Lepi i mrtvi", u kojem je obradio sve aspekte tragične smrti Stevice Markovića u Francuskoj, sada sprema specijal o Arkanu.

Autor i voditelj emisija "Ćirilica" i "Goli život" na televiziji Hepi otkriva zašto se odlučio baš za pokojnog Cecinog supruga.

Pravi priču o čoveku koji je slao ljude da ga prevaspitaju: Milomir Marić

"Pošto me je on za života osudio na smrt i slao svoje ljude da me opamete, imam puno moralno pravo da napravim nešto pozitivno o Arkanu. Sramota je kako ga prikazuju, jer je on ipak bio najveći mangup naše moderne istorije. Umesto da se još u mladosti odmetnem u razbojnike, ja sam se zaglupljivao čitajući knjige i diveći se hrabrijima od sebe.

On u novoj sezoni planira da ugosti ženu zbog koje će mu pozavideti svi na Balkanu.

"Uskoro ću snimiti i osobu čija se reč očekuje već pola veka. U međuvremenu svi su oko nje obigravali, a ona je ponosno ćutala. To će stvarno biti senzacija, posle koje će nam mnoge stvari najzad postati mnogo jasnije", naglašava Marić.

2024 © - Vesti online