Utorak 02.10.2012.
18:16
novimagazin.rs

Novi skandal: Udarila baba na unuku uz pomoć snaje

Preminula Vitni Hjuston sa svojom ćerkom Bobi Kristinom Braun
 

Ovaj zaplet u stilu španskih sapunica dogodio se nakon što je majka slavne pevačice, Emili, zajedno sa snajom Marion Hjuston, zatražila da sud promeni način isplate zaostavštine 19-ogodišnjoj ćerki pevačice, jer je Bobi Kristina Braun previše laka meta lovaca na njen imetak.

Nakon smrti Vitni Hjuston 11. februara ove godine, sud je poverio upravljanje finansijskom zaostavštinom pevačice nejnoj majci Emili, i Marion Hjuston koja je inače vodila poslove pevačice za njenog života.

Bobi Kristina Braun je od smrti svoje majke nekoliko puta bila u centru medijske pažnje - najpre zbog nervnog sloma, zatim zbog objave da je u vezi sa svojim polubratom, pevačicinim usvojenim sinom, a ovih dana i zbog saobraćajne nezgode u kojoj su oboje učestvovali, a koju je izazvala njihova svađa u kolima.

Baka i tetka 19-ogodišnje pevačice podnele su peticiju za promenu distribucije novca 25.septembra, i kako navode mediji u Holivudu, rad na izmenama je već u toku.

Detalji nisu dostupni štampi, niti se navode u peticiji. Jedino je ponuđeno lakonsko objašnjenje da želi da se sprečiti neumereno rasipanje novca i da će promene biti načinjene "u skladu sa željom Vitni Hjuston da osigura dugoročni finansijsku bezbednost i zaštitu svom detetu".

Afera je kao tempirana pred premijeru novog rijaliti šou programa na "Lifetime" 24. oktobra: "Hjustonovi: Na naš način".

2024 © - Vesti online