Ponedeljak 01.10.2012.
14:46
telegraf.rs

Prva pratilja ubila misicu zbog krune

Adjen Matijas (20) prva pratilja uhapšena zbog ubistva: Kruna joj bila bitnija od ljudskog života
 

Matijasova koja je iz Brazila, njen dečko Dejvid Korea i partner za ples Žulirmeson Baston optuženi su za prvostepeno ubistvo pošto je Oliveira pronađena mrtva 21. septembra u bašti hotela, gde je trebalo da snima spot sa poznatim lokalnim bendom.

Naime, veruje se da je u nju s leđa pucao Korea dok je motociklom prolazio kroz baštu hotela. Nesrećna devojka je pogođena sa dva hica. Matijasova i Baston su policiji kasnije priznali da su planirali ubistvo.

- Oni su smatrali da je Oliveira uzela nešto što je njihovo. Adjen je posle takmičenja pala u depresiju i ubedila je dečka da ubije Alini kako bi dokazao da je voli. Ona je verovala da će, kada uklone misicu, nju sledeću pozvati na snimanje spota – izjavio je šef policije Adroaldo Lopez.

Nakon ubistva, Baston je svojoj plesnoj partnerki Matijasovoj poslao poruku, poručujući joj da “sada može da ima i šunku za doručak”, a “šunka” je u Brazilu sleng za leš. Baston je u policiji rekao kako su on i Matijasova verovali da, ako ona osvoji mesto u spotu, to će za njih biti prekretnica u karijeri o kakvoj su sanjali.

2024 © - Vesti online