Subota 29.09.2012.
16:01
Vestionline, Beta

Partizan ubedljiv i u Novom Sadu

Partizan ostao lider i posle gostovanja u Novom Sadu

Strelci za crno-bele bili su Miloš Ostojić u četvrtom, Saša Ilić u 61. i Saša Marković 84. minutu.

Partizan je ovom pobedom zadržao vodeću poziciju na tabeli, bez obzira na rezultate ostalih utakmica, dok su Novosađani doživeli prvi poraz u sezoni.

Neizvesnost u današnjem meču trajala je do drugog gola gostiju, posle čega su crno-beli preuzeli kontrolu nad igrom. Partizan je poveo posle kornera koji je izveo Nikola Ninković. Nakon centaršuta iz ugla loptu je glavom na drugu stativu prebacio Aleksandar Miljković, a tamo je usamljen bio štoper Ostojić.

Nakon vođstva crno-belih Vojvodina je imala nekoliko dobrih prilika, ali je u završnici loše reagovao Abubakar Oumaru.

Ostojić pogodio iz gužve na startu meča

Na 2:0 za Partizan povisio je kapiten Saša Ilić lepim udarcem sa 15 metara iskosa po desnoj strani u suprotan ugao gola koji je branio Nemanja Supić. Asistent u toj akciji bio je Saša Marković.

Konačan rezultat postavio je Saša Marković snažnim udarcem iz prve sa preko 20 metara. Ninković je izveo korner, golman Vojvodine je izboksovao loptu, a Saša Marković je sa naleteo na odbitak i poslao pravi projektil u mrežu domaćina.

U finišu meča Vojvodina je imala još jednu šansu za gol, ali je Milan Bojović pogodio prečku.

Utakmica na stadionu u Novom Sadu igrala se pred punim tribinama, a sudija Milorad Mažić je u 31. minutu na kratko prekinuo meč zbog sukoba navijača na zapadnoj tribini.

Većina utakmica sedmog kola Super lige igra se danas, dok će se sutra u Beogradu sastati Rad i Jagodina.

2024 © - Vesti online