Subota 29.09.2012.
12:48
Vestionline

Navijači izabrali: Lučić najbolji u Partizanu

Navijači glasali za kapitena - V. Lučić

Novi kapiten košarkaša Partizana m:ts Vladimir Lučić proglašen je za najboljeg igrača kluba iz Humske u sezoni 2011/12. u izboru navijača crno-belih.

Lučić je pre početka utakmice 1. kola Jadranske lige protiv Zadra u dvorani "Pionir" dobio prigodnu nagradu i ovacije publike.

Trener crno-belih Duško Vujošević odlučio je da nakon odlaska Petra Božića i Dušana Kecmana, kapitensku traku u podmlađenom sastavu ponese mladi reprezentativac Srbije.

"Velika je čast nositi kapitensku traku u klubu kao što je Partizan. To je dodatna odgovornost za mene, jer moram da budem primer mlađim igračima kako na terenu, tako i van njega. Svestan sam odgovornosti koju nosi ta uloga i spreman sam da ponesem teret", rekao je Lučić.

Reprezentativac Srbije zbog povrede još nije debitovao u ulozi kapitena, a očekuje se da će na teren da se vrati za desetak dana.

"Fizički se osećam dobro, pravolinijski trčim i za nedelju dana bi trebalo da počnem da treniram sa ekipom. Imamo najveće ambicije u svim takmičenjima i mladi tim ne sme da bude alibi za eventualne neuspehe. Trenutno moramo da radimo više od ostalih i šansu tražimo u brzoj i fižički jakoj košarci", kaže Lučić.

2024 © - Vesti online