Petak 28.09.2012.
22:18
Kurir

Saša Kapor repetirao pištolj na splavu, sledi zatvor!?

Eh, mangup sa frizuricom: Saša Kapor
 

Iako je tada tvrdio da oružje pripada njegovom prijatelju, koji je navodno službeno lice, piše “Kurir“, protiv obojice je podneta krivična prijava!


- Saša je saslušan u Višem sudu u Palati pravde, gde se vodi istraga zbog nedozvoljenog nošenja oružja, a on ima još jedan otvoren predmet - za izazivanje opšte opasnosti, koji se vodi u Prvom osnovnom sudu, takođe u Palati pravde - rekao je izvor beogradskog “Kurira“.


Kapor je odgovorio u poruci:


- Ne mogu da pričam o tome niti da dajem bilo kakve izjave dok je suđenje u toku… Hvala vam što ‘brinete’… - napisao je pevač između ostalog.


Kako piše “Kurir“, pre tri meseca na “Riveru” Kaporu pištolj nije oduzet u toku redovne kontrole policijske patrole, već nakon što je pevač repetirajući pištolj nasred splava izazvao opštu opasnost na javnom mestu!


- Nije bilo nikakve racije! Saša se mangupirao i u jednom momentu, okružen brojnim posetiocima, repetirao pištolj. Obezbeđenje je reagovalo i izbacilo ga napolje. Tada mu je zabranjen ulazak i za ubuduće - tvrdi sagovornik ovog lista.

2024 © - Vesti online