Petak 28.09.2012.
18:50
Vestionline

Najpoznatija lezbijka zatrpana bračnim ponudama

 Tata, molim te povuci oglas : Žiži Čao
 

"Za mentalno zdravlje svoje porodice, molim te tata, povuci taj oglas", napisala je 33-godišnja Žiži Čao i naglasila kako neće prihvatiti brojne zahteve muškaraca koji se nude da postanu njeni prijatelji na Fejsbuku.

"Odakle samo dolaze? Iz Jerusalima? Etiopije? Istanbula? Smešno", piše Žiži Čao.

Njen otac Sesil Čao poverio je lokalnom dnevnom listu da je primio stotinak ponuda potencijalnih mladoženja od kako je ponudio 500 miliona honkonških dolara onome ko uspe da odvede pred oltar njegovu ćerku.

Priznao je da "za sada nije imao vremena da pročita pisma. Moram da razgovaram sa Žiži. Ima i onih koji tvrde da ne žele novac", kaže otac.

Njegova ćerka se u međuvremenu moli da se u njihovom gradu dogodi neki divovski kvar na isporuci električne energije kako bi "dobila malo mira od poplave poruka na internetu".

Otac je odlučio da objavi oglas kada je saznao da se njegova ćerka u Francuskoj verila sa devojkom s kojom je u sedmogodišnjoj vezi.

Civilni brak između osoba istog pola nije dopušten u Hong Kongu, teritoriju na jugu Kine koji je konzervativan u pogledu morala, iako slovi kao moderan, kosmopolitski i tolerantan grad. Homoseksualnost je tamo prestala da bude kazneno delo tek 1991. godine.

2024 © - Vesti online