Petak 28.09.2012.
15:31
Blic.rs

Pranjić napustio reprezentaciju Hrvatske

Osipa se - reprezentacija Hrvatske

Fudbaler Dinama Samir je dobio poziv da debutuje u dresu "vatrenih" u predstojećim mečevima kvalifikacija za Mondijal u Brazilu, što je bila kap koja je prelila Pranjićevu čašu, prenosi "Jutranji list".

On je bio izostavljen sa spiska za utakmice sa Makedonijom i Belgijom, a kako ga nema ni u planu za oktobarske duele, odlučio je da kaže zbogom igranju za reprezentaciju Hrvatske.

"Stvarno nemam ništa protiv dečka, ne poznajem ga, odličan je igrač, ali ne mogu da prihvatim način na koji se sve to radi. Teško mi je to da kažem, ali više neću igrati za reprezentaciju. Pošto me je selektor izostavio sa prethodnih utakmica, rekao sam sebi da ako pozovu Samira, to će biti tačka na kojoj ću prelomiti odluku koja se u meni kuva zbog nezadovoljstva svime što se događa oko reprezentacije", poručio je Pranjić.

Njegova odluka se samo nadovezala na haos koji je okupirao svlačionicu fudbalera Hrvatske, jer su se pred meč sa Belgijom sukobili Ćorluka i selektor Štimac, nakon čega su pobunu najavili mnogi igrači.

2024 © - Vesti online