Petak 28.09.2012.
12:01
S. A. - Vesti - Foto: Vesti

Čekamo dobre vesti iz Beča

Treća transplantacija matičnih ćelija: Mihailo Grbić sa ocem

Poslala ju je Zorica P. iz Bilefelda u Nemačkoj, a uz 50 evra naša verna čitateljka poslala je i dirljivo pismo podrške mališanu koji je osvojio srca zemljaka širom sveta.


Treća transplantacija u Beču trebalo bi da poboljša zdravstveno stanje dečaka koji se od najranijeg detinjstva bori sa teškom bolešću i čija se porodica nijednog trenutka nije pomirila sa tim da promena nabolje neće biti.

Dečakov deda Miloš Todorović rekao je uoči puta u Austriju da su prve dve transplantacije već pomogle Mihailu i da su njegovi pokreti sigurniji, ali da bi pravo poboljšanje tek trebalo da usledi.


Da bi se to i desilo potrebno je mnogo upornosti, ali i novca, no Mihailova porodica u tome ima iskrenu podršku znanih i neznanih prijatelja širom dijaspore.

POZIV DONATORIMA


Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924

2024 © - Vesti online