Petak 28.09.2012.
11:10
Vestionline, zurnal.rs

Pini Zahavi kupuje Zvezdin trojac

Jedan od tri - Srđan Mijailović

Pored Nikole Maksimovića, Zahavi je zainteresovan da otkupi, kako se saznaje, Srđana Mijailovića i Filipa Mladenovića. Odnosno procente sa kojima crveno-beli raspolažu na osnovu ugovora.

U Zvezdi su spremni da svu trojicu sada prodaju Izraelcu, u toku su razgovori o visini "transfera”, a prema nezvaničnim informacijama trebalo bi da iznosi između pet i šest miliona evra. Pomenuti prvotimci bi nastavili da nose crveno-beli dres, a rukovodstvo kluba bi sa tim novcem rešilo goruća pitanja.


Pre svega, isplatilo zaostale zarade radnicima, kao i sva dugovanja prema igračima, što je jako bitno za nastavak prvenstvene trke. Jer, nezadovoljstvo u ekipi zbog kašnjenja u ispunjavanju obaveza može da se odrazi na rezultate, a Crvena zvezda ove sezone ima cilj da osvoji titulu.


Očekuje se da usledi finalizacija razgovora, odnosno da vrlo brzo budu potpisani ugovori, zahvaljujući čemu bi Crvena zvezda trebalo da profunkcioniše. Tim pre, ako uskoro bude potpisan i novi, finansijski bolji ugovor sa Gaspromom.

2024 © - Vesti online