Četvrtak 27.09.2012.
23:28
Vestionline, B92

Brković: Presudilo neiskustvo

Nismo se dobro snašli pred kraj meča - Aleksandar Brković

"U 47. minutu smo imali samo gol manjka i lepu priliku s obzirom da je protivnik bio u padu. Međutim, neiskusno smo odigrali tih nekoliko napada, imali smo nekoliko grešaka i dozvolili smo ruskom timu da postigne nekoliko lakih golova. Posle toga nismo uspeli da se vratimo, nije bilo vremena, napravili su nam seriju 10:4 u poslednjih 12-13 minuta. Iako smo došli ovde da odigramo što bolje i da pobedimo, nažalost u tome nismo uspeli“, dodao je Brković posle poraza u prvom kolu Lige šampiona od Čehovskih medveda sa 38:31.

Partizan je odlično igrao u prvih 15-20 minuta oba poluvremena, ali je u završnici dolazilo do padova u igri.

"Mogli smo i bolje da odigramo, ali bili smo oslabljeni neigranjem Branka Radanovića i Veljka Miloševića, pa se i to malo osetilo. Mnogo smo se trošili u odbrani, golove smo davali lako, a Rusi su igrali dug napada. Nije lako ’tući se’sa toliko visokim i jakim igračima i sigurno je da se to odrazilo i na fizičkom planu“.

Direktor rukometnog kluba Partizan Aleksandar Blagojević izjavio je večeras u Moskvi da su crno-beli propustili šansu da u poslednjim minutima meča sa Čehovskim medvedima, ostvare bolji rezultat.

"Utakmica je bila veoma dobra, a rezultatski priključak do 47. minuta je posledica dobre pripreme i velike borbenosti. Nismo imali dovoljno raspoloživih bekova i imali smo samo jednog pivotmena, pa je došlo do pada u igri", rekao je Blagojević.

Prema njegovim rečima, nekoliko uzastopnih grešaka u napadu odnelo je šansu za bolji rezultat.

"Mislim da možemo da ih pobedimo kada budemo igrali u Nišu", kaže Blagojević.

2024 © - Vesti online