Četvrtak 27.09.2012.
12:01
Lj. M. - Vesti - Foto: Lj. Mudrinić

Hvala, draga zemljakinjo!

Pomogli i političari: Porodica Solar i Drago Tadić
 

Uzgaja 13 grla goveda, tri krmače prasilice i 15 ovaca, iako stoku nema pošteno gde ni da zatvori.


- Ovakvim mladim ljudima koji se bore i rade uprkos neimaštini i nastoje da prehrane porodicu, treba od srca pomoći i ja to i činim. Kada sam videla onu slatku dečicu u "Vestima", morala sam im nešto poslati - kaže Dosta, poznata čitaocima kao žena mekog i toplog srca, osetljivog na tuđe nevolje.

POZIV DONATORIMA


Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.


- Pročitala sam da su im političari pomogli da dovrše štalu i to je za svaku pohvalu, pa evo da i mi obični ljudi nešto pridarimo. Nije mnogo, ali kada bi se nas nekoliko uključilo i pomoglo to bi njima bilo sasvim dobro. Ja ću opet poslati nešto novca ovoj porodici i njihovoj dečici - obećala je Dosta Miki Bauer.


Jovi Solaru je krajem avgusta pomoć u građevinskom materijalu uputio Opštinski odbora SNSD u vrednosti od 3.000 maraka da završi započetu gradnju štale za koju nije imao sredstava, a posetio ih je Drago Tadić. Tako će ovaj mladi domaćin imati predstojeće zime gde da zatvori stoku.


- Znači mi puno ova i svaka druga pomoć, kako neće značiti. Vidite ovu decu, svakom nešto treba, ovima što idu u školu pogotovo - kaže Jovo i zahvaljuje donatorki na pomoći.

2024 © - Vesti online