Sreda 26.09.2012.
13:58
Vestionline, Blic

Pomirili se Mihajlović i Štimac

Nije popio vino sa Igorom Štimcem, ali jeste kafu - Siniša Mihajlović

Razlog je bio jasan, upravo su pomenuta dvojica proslavljenih fudbalera preuzela kormila nacionalnih selekcija, Srbije i Hrvatske.

Poznato je da Mihajlović i Štimac godinama nisu bili u dobrim odnosima baš zbog toga, ali izgleda da je tome došao kraj. Naime, hrvatski i srpski selektor viđeni su kako ćaskaju i piju kafu na hotelskoj terasi u Varašavi na seminaru selektora.

Štimac i njegov pomoćnik Alen Bokšić u Varšavi su se tokom seminara svih evropskih selektora u slobodno vreme družili sa Mihajlovićem, što vrlo jasno ukazuje na to da obe strane žele da predstojeće duele dve reprezentacije sačuvaju isključivo u sportskim okvirima.

I selektor Hrvatske, Štimac, pre izvesnog vremena je poručio da "je odavno sve oprostio Mihajloviću i nastavio da živi dalje“.

Hrvatski mediji koji su bili svedoci prijateljskog sastanka Mihajlovića i Štimca tvrde da je možda i presudnu ulogu u otopljavanju odnosa dva selektor imao pomoćnik selektora "vatrenih“ Alen Bokšić.

On je prijatelj sa Mihajlovićem još iz vremena dok su zajedno nastupali u rimskom Laciju. Pošto su se njih dvojica pozdravili Štimac im se pridružio i potom razgovarao sa Mihajlovićem o temama seminara.

2024 © - Vesti online