Sreda 26.09.2012.
10:05
Vestionline

KiM: Isključena još jedna srpska TV

Iz kablovskog sistema, isključena još jedna televizija sa Kosova koja program emituje na srpskom jeziku - RTV Puls iz Šilova
 

Ova televizija isključena je iz kablovskog sistema nakon emitovanja priloga o debati u Gračanici 20.septembra na kojoj su gradonačelnik Gračanice Bojan Stojanović, poslanik u Skupštini Kosova Goran Marinković i v.d. direktora RTK na srpskom jeziku Žarko Joksimović govorili o novoformiranom javnom kanalu, medijima i novinarstvu.


Nezavisna TV Mreža, čiji su članovi TV Mir u Leposaviću, TV Most u Zvečanu, TV Herc u Štrpcu, TV Puls u Šilovu i Produkcija New Press u Čaglavici, osudila je na

Napadnut kosovski novinar i publicista

današnjem sastanku Borda direktora ovaj postupak Žarka Joksimovića i podseća da je ovaj kablovski provajder svojevremeno iz sistema isključio i TV Most iz Zvečana, a već duže vreme izbegava da u kablovsku ponudu uvrsti i program TV Mir iz Leposavića.


S obzirom da je razvoj ovog kablovskog operatera nedavno podržao USAID, TV Mreža se nada da taj razvoj i planovi opreratera ne podrazumevaju ograničavanje gledanosti srpskih televizija, piše u saopštenju.

2024 © - Vesti online