Utorak 25.09.2012.
20:09
Beta

Ješić odbio da otvori sajam; SNS: On je siledžija

Zašto Ješić nije hteo da otvori sajam?
 


Naime, potpredsednik Vlade Vojvodine i pokrajinski sekretar za poljoprivredu Goran Ješić nije danas želeo da otvori 45. Međunarodni sajam lova, ribolova i sporta "Lorist", jer je na otvaranju bio i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i, kako je naveo Ješić, "nelegitimno izabrani predstavnici lokalne vlasti Grada Novog Sada".


"Ješić je tipičan predstavnik sloja bahatih funkcionera Demokratske stranke, za koje je prelazak u opoziciju smak sveta. Na njemu se vidi koliko je vlast pokvarila Demokratsku stranku", naveo je SNS u saopštenju za javnost.
 

SNS je naveo da Ješić nije privatno lice, već su njegovi stavovi ujedno i stavovi DS-a i Vlade Vojvodine.

"Ješić predstavlja one iste vojvođanske vlasti koje se umiljavaju gradskim vlastima da novac budžeta koji pripada Novosađanima i dalje drže u njihovoj propaloj Razvojnoj banci Vojvodine, samo zato da se što kasnije pokaže kakve štetočine sede u toj istoj pokrajinskoj vlasti", navodi se u saopštenju.

Ješić je u saopštenju dostavljenom agenciji Beta naveo da bi zajedničko učešće na ovakvom događaju značilo prihvatanje aktuelnih lokalnih vlasti i načina na koji su se oni tu našli.

2024 © - Vesti online