Utorak 25.09.2012.
11:05
Telegraf.rs

Niški Radnički nije tražio skidanje zabrane "Delijama"!

Generalni sekretar Readničkog iz Niša Boban Stanković demantovao je za Telegraf.rs navode da je taj klub zatražio od Fudbalskog saveza Srbije da ukine Crvenoj zvezdi zabranu organizovanog dolaska navijača u sredu, u utakmici šesnaestini finala kupa.

Navodno, sa "Čaira" je upućena molba zbog prodaje karata i kako bi se izbeglo rešenje, kom je za vikend pribegao kulski Hajduk za utakmicu šestog kola Jelen Super lige.

"Nije tačno da smo poslali bilo kakav zahtev. Mi smo u toku dana dobili odluku od FSS-a i naše je da je sprovedemo, da u krajnjem slučaju ne bismo mi bili kažnjeni. Trebalo bi da dobijemo instrukcije u vezi sa organizacijom", rekao je Stanković.

Gensek kluba iz Niša smatra da bi klub imao problem kao i Hajduk, a to je da je prilikom organizacije meča uz prisustvo publike nemoguće prepoznati navijače Crvene zvezde.

Fudbalski savez Srbije doneo je privremenu meru da zabrani organizovani dolazak navijača Crvene zvezde na gostovanjima zbog tuče u Kragujevcu, dok će konačnu odluku doneti u utorak, kada budu prikupljene sve informacije.

Disciplinska komisija će na sednici razmotriti da li je “crveno-belima” dovoljno što je protiv Hajduka na kraju igrala bez publike, a kako saznajemo, Zvezdi će najverovatnije biti ukinuta zabrana organizovanog dolaska navijača.

2024 © - Vesti online