Utorak 25.09.2012.
10:32
Vestionline, Ag.

Biljana Stanković potpisala za ŽKK Partizan

Biljana Stanković

Stankovićeva je najtrofejnija srpska igračica, kada su svi ekipni sportovi u pitanju. Ostvarila je preko 100 nastupa za državni tim, a u dresu Hemofarma osvojila je čak 22 trofeja.

"Posle 22 godine provedenih u Hemofarmu, desilo se da na kraju karijere promenim sredinu. Čekala sam do poslednjeg trenutka, jer mi je bio cilj da u matičnom klubu završim karijeru, ali dobro je poznato šta se sve dešavalo u vršačkom klubu u poslednjih godinu i po dana. Shvatila sam da to nije više to. Moj novi klub je Partizan. Sve se desilo u roku od dva dana. Uslovi su odlični. Veoma sam zadovoljna. Sve devojke poznajem i verujem da ćemo ostvariti sjajnu saradnju", ističe Biljana Stanković koja je visoka 177 centimetara, teška 65 kilograma.

Nova članica Partizana učestvovala je na Evropskim šampionatima 2001. i 2003. godine, a igrala je i na Svetskom prvenstvu u Kini. Čitavu svoju profesionalnu karijeru provela je u Hemofarmu, gde se penzionisala pre tri godine, ali je ubrzo promenila odluku i vratila se na teren.

2024 © - Vesti online