Nedelja 23.09.2012.
22:46
Beta

NS: Čanak da bude izveden pred lice pravde

Osuda Nove Srbije povodom nasilničkog ponašanja lidera Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka i njegovih telohranitelja
 

"Nova Srbija traži hitnu reakciju istražnih organa", navodi se u saopštenju NS.

Nova Srbija je u saopštenju istakla da je šokirana zbog incidenta, za koji navodi da predstavlja "čin brutalnog prebijanja Pavla Lešanovića u Novom Sadu u kojem su učestvovali Nenad Čanak i njegovi telohranitelji".

Stranka, koja je članica vladajuće koalicije i čiji je predsednik Velimir Ilić, ocenila je i da mediji u Srbiji nisu dovoljno obratili pažnju na incidenet u Novom Sadu i od novinara zatražila da objektivno i odgovorno obaveste javnost o ovom događaju.

"Još šokantnija je činjenica da taj događaj nije udarna vest u medijima koje još uvek kontroliše Demokratska stranka, a da je udarac Velimira Ilića u fasciklu novinara Vladimira Ješića bila decenijska vest na svim medijima samo sa jednim ciljem da se uruši ugled Velimira Ilića i smanji rejiting Nove Srbije", navodi se u saopštenju.

Neki mediji u Srbiji javili su danas da je u Novom Sadu brutalno pretučen jedan Beograđanin, koji je za to optužio lidera LSVNenada Čanka i njegove telohranitelje.

Čanak je kasnije negirao navode da je do takvog incidenta došlo. On je u saopštenju dostavljenom agenciji Beta naveo da je s jednim čovekom imao raspravu za kafanskim stolom, ali da nije bilo tuče.

2024 © - Vesti online