Subota 22.09.2012.
16:30
Vestionline

Mudrinski srušio Hajduk u Kuli

Zvezda osvojila tri važna boda za čelo tabele

Jedini gol u ovom nezanimljivom meču pred praznim tribinama u Kuli postigao je Ognjen Mudrinski u 15. minutu meča, posle kornera Nenada Milijaša.

Na samom početku meča Zvezda je krenula agresivnije, što je posle prečke Milijaša rezultiralo već u 15. minutu vođstvom gostiju. Kapiten Zvezde je odlično izveo korner na prvu stativu, a tamo se najbolje snašao Ognjen Mudrinski.

Do kraja poluvremena Zvezda je kontrolisala igru, ali nije uspela ponovo da zapreti golmanu Braću.

I u nastavku je Zvezda bila konkretnija, dok je Hajduk u intervalima preuzimao inicijativu, ali bez konkretnih šansi. Jedini potez vredan pažnje u drugom poluvremenu delo je Nenada Milijaša koji je dobro šutirao da distance, ali je Brać bio oprezan i loptu izbacio u korner.

Utakmica u Kuli igrana je pred praznim tribinama, pošto je Fudbalski savez Srbije zabranio organizovan dolazak Zvezdinih navijača, a Hajduk potom tražio da se meč igra bez publike, jer nije moguće razlikovati navijače domaćih i gostiju.

Zvezda posle pet odigranih mečeva ima 13 bodova i trenutno je lider domaćeg šampionata , dok je Hajduk posle šest kola i dalje bez pobede sa samo dva boda.

U ostalim mečevima fudbaleri Rada ponovo su izbili na prvo mesto Superlige Srbije, pošto su danas u gostima pobedili Donji Srem sa 2:1, OFK Beograd odigrao je bez golova sa Vojvodinom, dok je subotički Spartak savladao Radnički iz Niša sa 4:1 i tako zabeležio prvi trijumf u sezoni.

2024 © - Vesti online