Subota 22.09.2012.
08:23
Alo!

Povratak Dragane Mirković!

Dragana Mirković na snimanju spota za pesmu "Mili, mili"
 

Iako ne želi da o svojoj novoj pesmi i čitavom albumu koji će uskoro predstaviti govori kao o povratničkom, jer to, kako kaže, zvuči kao nekakva pretnja, za “Alo!“ je otkrila neke detalje.


- Ne bih da govorim od svom albumu kao o povratničkom jer zvuči kao da tim svojim povratkom nekome pretim. Ali, istina je da četiri godine nisam snimila album, ali ipak sam svojoj publici poklonila tri pesme i trudila se da je ne zapostavim - započinje razgovor sa nama Dragana Mirković i otkriva detalje sa snimanja novog spota.


- Kada budete videli spot za pesmu “Mili, mili“, koju je napisao Marko Nikolić, biće vam jasno da je bilo potrebno mnogo priprema. Ponovo sam zaigrala i s obzirom na to da ne volim da statiram, bila sam rame uz rame sa plesnom školom “Star dens“. Interno smo spot nazvali “Amerika“, a u njemu ima mnogo densera, brejkera, pa i bajkera. Danas ćemo dosnimiti neke kadrove kod naše Televizije “DM sat“, u čijoj produkciji je i rađen spot - otkriva pevačica i priča o razlozima zbog kojih nije odabrala Beč za ekranizaciju pesme.


- Ja sam još uvek vezana za Beograd, više nego za bilo koji drugi grad, a i bilo nam je potrebno mnogo prostora jer je na snimanju bilo 45 igrača.

2024 © - Vesti online