Subota 22.09.2012.
10:28
Vestionline

Ludilo u JSL: Vojvodina povlači igrače, ako sudija ne valja

Fudbalski klub Vojvodina najavilo je da je spreman da povuče svoje igrače sa terena ako sudija Danilo Mihajlović, "u čije poštenje sumnja“, ne bude delio pravdu po pravilima fudbalske igre na meču sa OFK Beogradom.


Dan uoči prvenstvenog meča 6. kola Jelen Superlige, uprava Voše je izašla u javnost sa sledećim saopštenjem, namenjenim svim činiocima FSS, a sa "molbom da se određeni sudija Danilo Mihajlović zameni nekim drugim sudijom“, jer ovaj klub "sumnja u njegovo poštenje i njegove dobre namere vezane za ovu utakmicu".

“Pošto FK Vojvodina nije dobila nikakav odgovor od organa FSS, obaveštavamo fudbalsku javnost da je FK Vojvodina spremna da, ako ne bude suđeno po pravilima fudbalske igre, napusti utakmicu jer je nemoguće trpeti nepravde na utakmicama koje sude arbitri kao što je navedeni Danilo Mihajlović. FK Vojvodina zna ko stoji iza ove ujdurme i neće dozvoliti da se iko tek tako igra njenim imenom”, navodi se u saopštenju Upravnog odbora Vojvodine koji je objavljen na zvaničnom internet sajtu novsadskog superligaša.

Na tabeli Jelen Superlige Vojvodina je trenutno na deobi drugog mesta sa 11 bodova koliko ima i Rad, dok je OFK Beograd, sa samo jednim bodom, na deobi poslednje pozicije sa subotičkim Spartakom.

2024 © - Vesti online