Petak 21.09.2012.
16:43
Smedia

NLO iznad Lovćena

U crvenom krugu ima jedna siva jedva vidljiva tačkica. To je NLO nad Lovćenom
 

Lovćen je poznat po prirodnoj lepoti, mauzoleju Petra Petrovića Njegoša i dobroj pršuti. Da li će postati poznat i po tome što iznad njega lete nepoznati objekti ostaje da se vidi u danima koji dolaze.

Mladi Podgoričanin Miloš Pušonjić ispričao je za "S media portal" da nije ni sanjao šta će mu se desiti i šta će sve uslikati na tom "najobičnijem" izletu.

A kada se mnogo puta ueća vidi se ovo: Nit' je prtica, nit' avion

"Otišli smo na Lovćen, na izlet. Priroda je tamo prelepa, pa sam poneo fotoaparat sa željom da uslikam lepe predele, krajolik, vedro nebo. U prvi mah, nisam ništa primetio…", priča Miloš.

Međutim, "škljocajući" aparatom, na jednoj od fotografija koje je napravio metodom metodom "brze fotografije" vidi se NLO. "Ispostavilo se da je na slici nešto što ne liči ni na pticu, ni na avion. Ja znam šta nije, a šta je - ne znam! Meni je to i dalje nepoznati objekat, a ko mi ne veruje neka sam pogleda", kaže ovaj mladić.

Na pitanje da li mu se javioneko iz bezbednosnih struktura Crne gore Miloš je u šali odgovorio: "Nijesu vala! 'Lete' njima svakakve druge stvari. Neću im ja još na leđa tovariti vanzemaljce".

2024 © - Vesti online