Petak 21.09.2012.
12:10
Vestionline

Stamenković: Nisam čuo Grobare, jer ih nije bilo!

U klinču - Saša Stamenković i Vladimir Stojković

Nekadašnji golman Crvene zvezde bio je na meti navijača crno-belih tokom čitavog susreta, a glavnu ulogu zadržao je i po njegovom završetku.

Najpre je Aleksandar Mitrović došao do njega i razmenio nekoliko neprijatnih rečenica sa njim, nakon čega se stvorila gužva oko Stamenkovića.

Dotrčali su i igrači Nefčija, stali u njegovu odbranu, nakon čega su svi zajedno krenuli ka tunelu na istočnoj tribini. I kada se činilo da se situacija polako smiruje, Stamenković je odlučio da nastavi šou, dotrčavši do dela terena gde se nalazio Vladimir Stojković.

Veći incident sprečili su trener Partizana Vladimir Vermezović i Milan Smiljanić, koji su zagrlili Stamenkovića i sproveli ga do tunela.

Inače, Stamenkovića su "pozdravili" i navijači Partizana koji su tokom meča razvili transparent "Nosati majmun živi u Azerbejdžanu, u ciganskom dresu doš'o po bananu".


A, pre početka meča golman Vladimir Stojković nije želeo da se rukuje sa Stamenkovićem, razlog su verovatno izjave golmana Nefčija iz perioda kada je Stojković prešao u Partizan, a kada je osudio njegov potez.

Po završetku utakmice, Stamenković je izvređao kolegu.

"Imam jedno pitanje za selektora reprezentacije: 'Gde to ima da se 'Mustafa', koji je član te reprezentacije, ne pozdravi sa mnom pred početak utakmice'? Nisam nosio nikakvu majicu ispod dresa, ovi što su me prozivali sa tribina nisu navijači, nego huligani. Ponavljam da ih nisam čuo jer ih je bilo malo", rekao je Stamenković.

2024 © - Vesti online