Četvrtak 20.09.2012.
15:07
Kurir

Bodiroga: Neki žele da nas zavade!

Novine pune neistina - Dejan Bodiroga

Iako je "Kurir" došao do informacija da su odnosi između potpredsednika KSS Dejana Bodiroge i selektora Srbije Dušana Ivkovića poremećeni i da su gotovo na ivici pucanja, legendarni srpski košarkaš tvrdi da nije tako.

Bodiroga kaže da su u stvari na delu pokušaji destabilizacije Saveza i da ljudi koji ponovo žele da vide haos u "kući košarke“ poturaju proizvoljne informacije.

"U Savezu imamo dobre odnose, svakodnevno sarađujemo i konsultujemo se o svim bitnim stvarima, iako bi neki voleli da izazovu probleme i vide nas zavađene", izjavio je Bodiroga, a na konkretno pitanje kako funkcioniše komunikacija između Ivkovića i njega, odgovara:

"Nemam problema sa selektorom. Ne znam odakle stižu proizvoljne informacije tog tima. Zajedno smo bili tokom svih utakmica kvalifikacija. Mnogima koji su oko košarke, a koji joj ništa nisu dali, odgovara kreiranje konfuzije i uspostavljanje sistema kakav je bio u proteklih deset godina. U poslednjih godinu i po dana, koliko ja i ostali radimo, rukovodimo se isključivo košarkaškim kriterijumima i nema mesta mešetarima, a njima takvo stanje ne odgovara", zaključio je Bodiroga.

2024 © - Vesti online