Četvrtak 20.09.2012.
15:28 >> 16:22h
Alo!

Kaja odbila da potpiše predbračni ugovor?!

Zašto li je zaista svadba otkazana?
 

Kako je pevačica izjavljivala u medijima, razlog za odlaganje svadbenog veselja je manjak njihovog slobodnog vremena. Zapravo, kako Alo! saznaje od izvora bliskog Ostojićevoj, njen verenik je navodno zahtevao da pevačica potpiše predbračni ugovor, što je ona odbila.


- Džunijor je ludo zaljubljen u Kaju i zaista želi da pored nje ostane ceo život, ali je jedan od tipova koji o svemu razmišlja unapred. Ona će pored njega imati sve i nije tip koji štedi, ali svoj stav o predbračnom ugovoru ne može da se promeni. Nije poenta u tome da on njoj ne veruje, nego je u svetu to normalna stvar. Pevačica nije potpisala papir jer smatra da je to nebuloza - priča za list dobro obavešten izvor i dodaje:


- Njih dvoje će sigurno organizovati svadbu, ali samo da se usaglase oko tih stvari. Katarina je u startu bila ljuta i nije razumela Džuniora zašto to radi, ali verujem da će se vremenom sve dogovoriti.

S druge strane, Kaja je na Tviteru demantovala ova pisanja.

- Predbračni ugovor nijednog momenta nije bio tema razgovora između mene i mog verenika. Veću glupost dugo nisam pročitala.

2024 © - Vesti online