Četvrtak 20.09.2012.
08:49
Blic

Maja Nikolić izbegavala sud, sad mora u zatvor?

Izbegava suđenja: Maja Nikolić

Sud će pred lice pravde dovesti i lekare koji su potpisali da je ona iz zdravstvenih razloga bila sprečena da se u ponedeljak pojavi na suđenju za govor mržnje, posle čega je samo nekoliko sati kasnije đuskala na splavu.

Advokat Nedeljko Marković pred sudijom Vladanom Ivankovićem njeno odsustvo opravdao je lošim zdravstvenim stanjem, zbog čega je suđenje odloženo. Samo nekoliko sati kasnije pevačica je u punoj formi došla na splav, pila i đuskala do ranih jutarnjih sati, što su objavili svi mediji.

Bojanić: Jedva čekam kraj suđenja

 

Pevač Miloš Bojanić, koji se istog dana nije pojavio na suđenju, takođe iz zdravstvenih razloga, kaže da je izašao iz bolnice i da se oporavlja.

 

- Operisao sam sinuse i to je bio rutinski zahvat, ali sam morao na hiruršku intervenciju jer sam trpeo velike glavobolje, čak sam imao i nesvestice. Žao mi je što nisam bio na suđenju jer sam se zbog toga vratio ranije s mora, ali onda je došlo do zdravstvenih problema. Nisam kriv i jedva čekam da se suđenje završi, a što se tiče Majinog izostanka, nemam komentar. Odrasla je osoba i sama odgovara za svoje postupke - kaže Bojanić, koji se trenutno oporavlja u Novom Sadu.

 

2024 © - Vesti online