Četvrtak 20.09.2012.
04:48
Blic

Sarajlije tuže Brenu zbog 10.000 evra

Otkazivanje Breninog koncerta u Sarajevu dobiće epilog na sudu
 

Regionalna zvezda Fahreta Živojinović, kako je Breni pravo ime, koja će se uskoro naći pred sudom u Sarajevu, jer od nje i srpske "Melos estrade" i bosanskog "Beral musika" Centar za sport i rekreaciju iz Sarajeva potražuje 10.000 evra, odgovorila je da ona nema ništa sa tim, te da je glavni krivac njen koncertni menadžer Bane Obradović.

Brena je preko najbližeg okruženja poručila da je organizacija spornog, kao i ostalih njenih koncerata, stvar organizatora i da se ona ne oseća prozvanom.
 

- Ako neko duguje nešto, to sigurno nisam ja. Za mene rade profesionalci i nadam se da svoj posao obavljaju profesionalno. Moje je da pevam, a ne da se bavim finansijama - istakla je Brena, dok Bane Obradović nije želeo da kaže da li će i kada uplatiti novac potraživanja sa "Koševa".
Na sumu od 10.000 evra organizator iz Srbije se, posredstvom tuzlanskog "Beral musika", obavezao ugovorom zakazujući 23. juna koncert Lepe Brene na "Koševu" i preuzeo na sebe obavezu da 10.000 evra, koliko je iznosila polovina ukupne obaveze plaćanja koncerta, isplate upravi "Koševa" i ukoliko Brena ne održi koncert.

Direktorka Centra za sport i rekreaciju iz Sarajeva Jasna Polić je pre nekoliko dana podnela sudsku tužbu za štetu koju su njenoj ustanovi pričinili Brena i organizatori njenog koncerta.

- Brena i Bane Obradović su preko Biberovića iz "Beral musika" izvršili rezervaciju termina i to šest meseci pre koncerta, nakon čega smo odbili nekoliko zainteresovanih koji su u sličnom ili istom terminu želeli da održe koncerte. Na taj način smo pretrpeli štetu koju želimo da barem delimično nadoknadimo. Zbog koncerta Lepe Brene mesec pre i posle termina nismo smeli izdavati stadion za sličnu manifestaciju. Oni su koncert otkazali mesec i po dana do održavanja i zbog toga moraju da plate. Neću odustati od zahteva - rekla je Polićeva za "Blic".

2024 © - Vesti online