Subota 30.01.2010.
22:55
BBC

Dobitnik na lutriji ubijen i sahranjen na Floridi

 

Šejkspir je nestao pre devet meseci, neposredno pošto se u javnosti često žalio kako ga ”prijatelji” iskorišćavaju i žele njegov novac. U petak 29. januara njegovo telo je pronađeno na posedu kuće koja pripada momku izvesne Doris Denegan Di-Di Mur, devojke sa kojom se Abraham bio u vezi 2007. godine. Policija veruje da je Šejkspir ubijen, ali još nije uhapsila nikoga u vezi s tim zločinom.

Šerif okruga Hilsborou, gde je leš pronađen, rekao je da je identifikacija izvršena na osnovu otisaka prstiju, s obzirom da je telo bilo zacementirano i bilo koliko-toliko bilo očuvano. Policija ne zna kako je nesrećnik umro, ali veruje da Di-Di Mur može da pomogne u rasvetljavanju slučaja.

Abraham Šejkspir

Pokojni Abraham je, inače, dobitni tiket 2006. godine kupio u gradu Frostprufu. Njegov brat Robert Braun je medijima govorio kako je Abraham često govorio ”da je bilo mnogo bolje da nikada nije dobio na lutriji i da mu je bilo mnogo bolje kad je živeo u besparici.”

Šejkspir je stekao mnogo novih ”prijatelja” pošto je osvojio 17 miliona dolara, a među njih spada i gospođica Di-Di Mur. Ona je od Abrahamovog novca kupila prostor za kancelarije svoje firme za 655.000 dolara, zatim je njemu pomogla da otvori firmu i omogućila sebi da potpisuje račune i raspolaže novcem.

Posle toga ona je sa računa uzela milion dolara, a polciji je rekla da je to bio Abrahamov poklon - i to u kešu - za koji je kasnije kupila džip ”Hamer”, ”korvetu” i kamion, a potom otišla na odmor…

2020 © - Vesti online