Sreda 19.09.2012.
12:54
Večernje novosti, Novi magazin

U telu Nebojše Zarupca nisu pronađeni droga i alkohol

 Ubijeni Nebojša nije uzimao drogu u vreme kad je ubijen : Osumnjičen za ubistvo- Branislav Peranović
 

Analize koju su uradili stručnjaci Centra za kontrolu trovanja Vojnomedicinske akademije u Beogradu, pokazao je da u telu Nebojše Zarupca bile samo male količine dijazepama, koji se u kampu koristio.

Kada je Nebojša Zarubac pronađen mrtav, Peranović, osumnjičeni za svirepo ubistvo Zarupca, branio se da nije hteo da ga ubije, već samo da ga odvrati od namere da napusti lečenje.

U istražnom postupku koji je Viši sud u Šapcu poveo protiv Peranovića (54), osumnjičenog za svirepo ubistvo Nebojše Zarupca (39), u utorak su iskaze dali popov sin Petar i žrtvin stric Zoran.

"Desetak dana ranije Nebojšu, koji je bio kući na odsustvu, odvezao sam u Jadransku Lešnicu u kuću Peranovića, gde smo dočekani kao rod rođeni", ispričao je stric Zoran. On tvrdi da bi primetio da je usput nešto uzimao ili poneo sa sobom.

Petar Peranović rekao je da je u kritično vreme bio u Bosni i da o događaju ima samo informacije iz novina i "na osnovu nekih saznanja od momaka koji su tu bili".

On je potvrdio je da je sa ocem radio u kampu, gde su se "pored narkomana lečili i alkoholičari, kockari i duševni bolesnici svih profila“.

2024 © - Vesti online