Sreda 19.09.2012.
11:35
Vestionline, Telegraf.rs

Prosinečki: Ne znam što se Miha uvredio

"Mihajlović me nije shvatio na pravi način" - Robert Prosinečki

Bivši trener i nekada proslavljeni fudbaler Crvene zvezde Robert Prosinečki iznenađen je oštrom reakcijom nekadašnjeg saigrača, sada selektora Srbije Siniše Mihajlovića, na njegovu tvrdnju da je Hrvatska reprezentacija jača od Srbije i da je favorit da se kvalifikuje na Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014.

"Čudno mi je da je tako reagovao. Znam šta sam rekao i ponoviću: “Selektoru Hrvatske Igoru Štimcu biće lakše jer na raspolaganju ima tim koji je šest godina na okupu, dok je formiranje Mihajlovićeve ekipe tek na početku”. Ne znam što bi se on uvredio? Ako jeste, onda… Jebi ga. Šta da mu radim", izjavio je Prosinečki za “Mozzartsport”.

Prosinečki misli da bi Mihajlović mogao ponovo da pročita njegovu izjavu.

"Očigledno je da me nije shvatio na pravi načim, ali stvarno ne znam šta ja da mu radim. Valjda kao bivši igrač i trener imam pravo na svoje mišljenje. Bar vi novinari u Beogradu znate da sam uvek govorio ono što mislim", smatra hrvatski stručnjak.

Siniša Mihajlović, kada je čuo za intervju Prosinečkog “Jutarnjem listu”, izjavio je da Robi ne bi tako govorio da je ostao u Srbiji.

"Da je Robi ostao u Zvezdi ne verujem da bi rekao da su Hrvati toliko bolji od Srba. Oni su svi hrabri kad odu u svoju zemlju, a kada su ovde onda su kao “male mace”. Za razliku od mene, odnosno našeg naroda. E, to je razlika između nas i njih", rekao je Mihajlović za “Sportski žurnal”.

2024 © - Vesti online