Utorak 18.09.2012.
23:34
Vestionline, Blic

Murinjo: Ne žalim Siti, pobeda je zaslužena!

Uzbudljivo do kraja - Roberto Manćini i Žoze Murinjo

Siti je imao dva puta prednost, i to na pet minuta pre kraja kada je Aleksandar Kolarov zatresao mrežu, ali to nije bilo dovoljno da se izbegne poraz jer je Kristijano Ronaldo u 90. minutu doneo pobedu Madriđanima rezultatom 3:2.

"Ovo je bitna pobeda jer se DNK mog tima vratio. Ne žalim zbog ovakve pobede, to je fudbal i mi smo zaslužili tri boda. Da nije bilo tako, možda bih saosećao sa Sitijem, mi smo bili bolji od prvog minuta i zasluženo smo slavili", rekao je Murinjo posle meča, a onda nastavio:

"I da smo izgubili bio bih ponosan, ali ne možemo da gubimo kao što smo izgubili u Sevilji i protiv Hetafea. Moja sreća nisu samo tri boda, već što se DNK ekipe vratio“, zaključio je Murinjo. 

Meč viner Kristijano Ronaldo rekao je posle pobede da su ga napetost i važnost utakmice "naterale" da proslavi pogodak.


"Slavim kada imam razlog. Utakmica je bila veoma bitna, svi smo bili maksimalno spremni i rešeni da pobedimo. Odigrali smo fantastičnu utakmicu, i mi i rival. Neverovatno je kako nismo u prvom poluvremenu postigli gol u moru šansi. Sve nam se to vratilo u drugom delu, nismo pali ni posle drugog vođstva Sitija. Verovali smo u pobedu i zato i jesmo slavili na kraju", zaključio je Ronaldo.

Italijan Roberto Manćini nije mogao da veruje da je njegova ekipa upropastila vođstvo od 2:1 pet minuta pre kraja trilera protiv Reala na "Santjago Bernabeu".

"Veoma smo razočarani, jer imati 2:1 na 'Bernabeu' pet minuta pre kraja, i na kraju izgubiti utakmicu, svakom bi teško palo. Ali sve je to fudbal. Nismo izgubili koncentraciju, ali je odbrana bila preduboko postavljena i to nam je bila jedina greška na meču. Teško nam je palo i što su se povredili Nasri i Maikon, tako da nismo mogli da uvedemo još jednog napadača zbog ovih problema", kaže Manćini.

2024 © - Vesti online