Utorak 18.09.2012.
15:06
Vestionline

Mihajlović: Partizan bi mogao proći grupu

"Navijaću za Partizan u Ligi Evrope" - Siniša Mihajlović

Siniša Mihajlović je potvrdio da će uživo pratiti mečeve Partizana u Ligi Evrope protiv Intera, ali ne i premijerni duel protiv Hefčija u Humskoj.

''Neću biti tu za meč protiv Nefčija, ali ću gledati obe protiv Intera. Po kvalitetu, milanski klub je najbolji u grupi, ali ne mora da znači i da će biti prvi. Partizan može da traži šansu u mečevima sa Rubinom za drugo mesto kako bi ostao naš jedini preostali klub u evro takmičenjima'', izjavio je Mihajlović, dodajući da će reprezentativcima iz redova Partizana mečevi u Ligi Evrope biti dragoceno iskustvo.

"Navijam za Partizan da prođe dalje, jer je to jedini naš klub koji je ostao u Evropi. U svakom slučaju bilo bi to dobro za srpski fudbal, a za igrače reprezentacije jer svaka utakmica je novo iskustvo", zaključio je selektor.

Miha: "Ako bude zvižduka, više nećemo u Beograd"

 

Selektor srpskih fudbalera Siniša Mihajlović najavio je da reprezentacija neće više igrati u Beogradu, ukoliko na sledećem meču bude propraćena zvižducima.

 

"Šanse nisu velike da Belgiju dočekamo u Novom Sadu, jer su već rezervisali smeštaj za sebe, goste, sponzore. Ne bismo ni tražili ni premeštaj da ne postoji ta grupa ljudi koja pali masu i vređa pojedine igrače, ponašanjem šteti reprezentaciji. To nisu navijači koji žele dobro reprezentaciji. Ova Srbija nije moja, ni Srbija Saveza, već Srbija koja pripada svima nama i za koju svi moramo da živimo i navijamo. Ako se budu čule uvrede i zvižduci, Srbija više neće igrati u Beogradu dok sam ja selektor. Ne želim da zbog takvih ’navijača’ stradaju mladi igrači kojima najteže padaju zvižduci i loša atmosfera“, istakao je Mihajlović.

2024 © - Vesti online