Ponedeljak 17.09.2012.
20:02
Vestionline, zurnal.rs

Vermezović: Sledi utakmica koja se ne preskače

Odlična uvertira pred meč sa Nefčijem - Vladimir Vermezović

Trener Partizana, Vladimir Vermezović najpre se osvrnuo na duel sa Kuljanima.


"Pobeda protiv Hajduka je verovatno nagoveštaj lepših momenta Partizana, pogotovo na našem stadionu. Igrači su ušlu u dobar ritam, reprezentativci su odradili odličan posao, u formi su", rekao je Vermezović i dodao da je sada sve podređeno pripremama za prvi nastup na evropskoj sceni ove godine.

"Definitivno nam treba dobar rezultat protiv Nefčija. Dugo nemamo pobedu u Evropi u takmičenjima po grupama i ako se ne varam trenutno imamo bilans 1:15. Liga Evrope je lepo i zanimljivo takmičenje, očekuje nas šest utakmica. Videćemo, u fudbalu je sve moguće, idemo korak po korak i svaki meč nam je važan, ne samo u Evropi već i u prvenstvu. Trudićemo se da ostvarimo što bolji utisak".

Vermezović ističe da je prvi protivnik "snimljen" i da mu drago što je Nefči poslednji meč igrao bez kalkulacija, jer je bio u pianju derbi sa Hazarom.


"Dobro je da Nefči protiv Hazara nije mogao da kalkuliše, jer je ipak reč o derbiju. Ozbiljna su ekipa, vrlo tvrda. Utisak je da mogu da igraju u više formacija. Dosta su agresivni na loptu. Šteta je jedino što nije nastupao njihov jedini stranac koji će verovatno igrati protiv nas. Ovo je utakmica koja se ne preskače i verujem da će svi moji igrači biti spremni za Nefči", zaključio je strateg crno-belih.


Vermezović je rekao da neće odustati od formacije 4-2-3-1 koju inače želi da forsira u evropskim mečevima.

2024 © - Vesti online