Nedelja 16.09.2012.
14:47
Smedia

Malezija uči roditelje kako da prepoznaju geja

Uče dečake kako da budu pravi muškarci
 

Udruženje učitelja Malezije je organizovalo desetak seminara, a na poslednjem se okupilo više od 1.500 zabrinutih roditelja.

"To je multikulturalni i multireligijski događaj jer su sve religije protiv homoseksualnosti", saopšteno je iz organizacije.

Nastavnici i roditelji su upozoreni da je znak homoseksualnosti dečaka uska odeća svetlih boja i velike torbe. Istovremeno je manje precizno objašnjeno kako se devojčice s lezbejskim sklonostima prepoznaju po tome što ih ne privlače muškarci. Navodi se recimo da vreme vole da provode s drugim devojkama te da vole da spavaju u društvu drugih ženskih osoba.

"Mladi su pod uticajem internet sajtova i blogova koje vode lezbejske, gej, transrodne i biseksualne grupacije. To se širi među mladima. Bojim se da se događa i u školama", izjavio je drugi čovek Ministarstva obrazovanja Malezije.

Malezija je sve manje tolerantna prema seksualnim manjinama, pa je tako prošle godine osnovan i kamp u koji se šalju "ženskasti" dečaci kako bi bi se naučili da se ponašaju kao pravi muškarci.

Malezija zabranjuje istopolni seks, ali i oralni seks između muškarca i žene, jer ih smatra neprirodnim. Prestupnici se kažnjavaju zatvorskom kaznom koja može da traje i do 20 godina!

U praksi su progoni retki, iako se bivšem premijeru Anvaru Ibrahimu dva puta sudilo zbog sodomije zbog čega je proveo šest godina iza rešetaka. Sve vreme je tvrdio da je reč o političkom progonu, što se na kraju ispostavilo tačnim.

2024 © - Vesti online