Subota 15.09.2012.
10:23
telegraf.rs

Beograd: Prvo ispipka devojke, pa im otme tašnu

Beograđanke napadnute, ali ne prijavljuju slučaj policiji
 

Proteklih dana portalu Telegraf javilo se više ženskih osoba koji tvrde da ih je u bivšoj Ulici 27. marta, a sada Kraljice Marije, na istom mestu napao isti muškarac, prema čijem opisu se može konstatovati da nije menjao garderobu, tačnije - uvek se pojavljuje isto odeven.

Jedna od napadnutih devojaka M. B. (26) kaže da ju je manijak napao kada se jedno veče vraćala kući sa posla i tom prilikom je pribio u zid "ispipao" i uzeo joj novčanik.

"Bilo je jezivo! Vraćala sam se kući i odjednom je ispred mene iskočio manijak obučen u farmerke i sivi duks sa kapuljačom. Naglo me je prislonio na zid potom je rukom prešao po mom telu, da bi na kraju iz torbe izvadio novčanik i pobegao", prepričava strašan događaj ova Beograđanka.

Ovo nije jedini slučaj, jer se javilo još nekoliko devojaka koje su želele da ostanu anonimne, a prema njihovim rečima one su napadnute u istoj ulici i reklo bi se od istog napadača – otprilike iste visine i odeven u istu garderobu.

Zamenik načelnika SUP-a Palilula Milisav Spasojević kaže da toj stanici nije prijavljen nijedan napad te vrste i poziva sve napadnute sugrađanke da bez straha prijave policiji napade na njih.

"Policija redovno obavlja svoje dužnosti u tom reonu i do sada nije primetila niti je dobila prijave o napadu na sugrađanke. Pozivam sve napadnute devojke da slobodno takve slučajeve prijave policiji, a mi ćemo munjevito reagovati", kaže on.

Spasojević dodaje da će pripadnici organa reda posebnu pažnju obratiti na tu ulicu i na rasvetljavanje ovoga slučaja.

2024 © - Vesti online