Petak 14.09.2012.
03:33
Press

Bahati vozač pretukao trudnicu!

Foto: Ilustracija

Kako prenosi dvenvi list "Press", M. S, koja je lekar u jednoj beogradskoj dečjoj ustanovi i koja je u petom mesecu trudnoće, preksinoć je prelazila ulicu u centru grada.
 

- Trudnica je prema prvim nalazima istrage poštovala pravila u saobraćaju i prelazila na zeleno svetlo na semaforu kod Narodnog pozorišta. Đorđević ju je prvo očešao, a zatim, kada se ona okrenula izašao iz kola i počeo da je udara naočigled prolaznika. Zatim je seo u svoj automobil i pobegao, ali su nesrećna žena i nekoliko prolaznika upamtili registarske tablice kao i tip automobila – navode u policiji.
 

Povređena trudnica prebačena je u Urgentni centar, gde joj je konstatovana kontuzija glave, a o celom događaju odmah je obaveštena policija.
 

- Policajci stanice Starog grada brzo su reagovali i pronašli Đorđevića. On nije negirao događaj nakon privođenja, praktično je priznao šta je uradio. Napisana mu je krivična prijava za nasilničko ponašanje. Pušten je posle saslušanja i on će biti procesuiran u redovnom postupku. Osumnjičeni Đorđević do sada nema nijedno delo u kaznenoj evidenciji – navode u policiji.
 

Krivičnim zakonikom za nasilničko ponašanje predviđene su kazne od šest meseci do pet godina zatvora.

2024 © - Vesti online