Utorak 11.09.2012.
13:54
Beta

Kfor polomio Srpkinju!

Junaci: Vojnici Kfora polomili zglob ženi koja je pokušala da zaustavi njihovo vozilo
 

Načelnik ortopedije Marko Jakšić rekao je novinarima da ona nije životno ugrožena, ali da će biti zadržana u bolnici kako bi se utvrdilo da li ima unutrašnje krvaranje. Prema njegovim rečima, radi o se o "teškoj kontuziji ručnog zgloba, povredama u predelu leđa, opštoj ugruvanosti i strahu, i to je urađeno silom".


Grana Bojović je novinarima ispričala da je pokušala da starešinama u bazi Kfora koji se nalazi u blizini administrativnog prelaza Brnjak, objasni da joj njihova vozila koja svakodnevno tuda prolaze prave buku, podižu prašinu i uništavaju put.


"Kada sam pokušala da fizički zaustavim vozilo Kfora, vojnik me ja gurnuo i polomio letve koje sam postavila kao prepreku. Jedna od letvi me je udarila u ruku i polomila mi zglob", kazala je Grana Bojović.


Ona je ispičala da joj je taj vojnik uz pomoć previodioca objasnio da su imali naređenje da prođu i da su to morali da urade.


"Tražila sam da razgovaram sa oficirama ali niko nije hteo da se sretne sa mnom", rekla je Grana Bojović.


Ona živi u selu Banje i već četiri meseca nema vodu jer su joj prilikom zatvaranja alternativnog puta koji od Zubinog Potoka do Ribarića vodi preko sela vojnici pokidali cevi za vodu.

2024 © - Vesti online