Ponedeljak 10.09.2012.
20:10

"Moja je alatka upravljala mojim životom"

Džona je postao senzacija zbog svog penisa koji iznosi celih 34 centimetra
 

S "alatkom" od impresivnih 34 centimetra u erekciji, Džona Falkon u Njujorku je za kratko vreme postao vrlo slavna osoba, prenosi Index. Stoga i ne čudi da je nedavno pozvan u popularnu TV emisiju "This Morning" u kojoj je gledateljima otkrio detalje o svom ljubavnom životu, prenosi Mashable.

"Bio sam prilično promiskuitetan. Moja je alatka doslovno upravljala mojim životom, spavao sam s gomilom žena i muškaraca. Ali, nisam to želeo da dopustim, znao sam da moram da preuzmem kontrolu nad svojim životom i to mi je nekako pošlo za rukom", naglasio je Falkon.

Što se veza tiče, Falkon je samac od 1996. godine, a tvrdi kako se za njega "lepe" starije i iskusnije žene. U seksu je, naglašava, ipak normalnih prohteva.

"Baš volim predigru. Srećan sam kad se druga osoba uzbudi i uživa. Potrebno mi je neko vrijeme da se uzbudim, strpljenje je ipak ključno, ne očekujte od mene da odmah budem uspravan," naglasio je Falkon.

Na pitanje da li bi promenio nešto u vezi sebe odgovorio je: "Ovo sam ja. Kad se pogledam ne vidim ništa specijalno, ali ipak uživam u tome što imam nešto posebno".

2024 © - Vesti online