Utorak 11.09.2012.
08:00
Mondo

Sjajne besplatne pozadine za tvoj telefon

Ako je i tebi, kao i mnogima, dosadilo da gledaš u jedne te iste pozadinske slike, onda bi Pattrn aplikacija mogla da bude od pomoći. Ona sadrži kolekciju od preko 100 svakodnevno ažuriranih pozadinskih slika, koje možeš iskoristiti za svoj telefon. Znamo da fotografije nastale kamerom nisu najsjajnije rešenje za pozadinsku sliku, zbog svoje rezolucije i oblika, ali i da se besplatne slike teško nalaze.

Upravo zato i postoji Pattrn aplikacija. Odmah po startovanju aplikacije biraš period na koji želiš da ti se učita nova aplikacija – svakodnevno, nedeljno ili mesečno. Takođe, možete da izaberete koju vrstu pozadine želite.

Ukoliko želiš "biblioteku" pozadina da pregledaš samostalno – nema problema, i to je moguće. Čak je dozvoljeno i kreiranje omiljenih pozadina i lista već korišćenih pozadina, koje program može ponovo da postavi na telefon kada god poželiš.

Aplikacija čak daje informaciju o oznakama boja, koje su korišćenje za izradu svake pozadinske slike, kako biste, ako to nekda poželite, neku sličnu mogli samostalno da napravite.

Istražite predloge koje vam nudi ova simpatična aplikacija, a kada nađete pozadinu koja vam odgovara, samo pritisnite "Postavi" pločicu i to je to – nova slika već krasi početni ekran vašeg smartfona.

2024 © - Vesti online