Ponedeljak 10.09.2012.
14:22
Vestionline, smedia.rs

Vesterman: Zaljubljen sam u Partizan

"Voli Partizan, crno-bele boje..." - Leo Vesterman

Samo jedan telefonski poziv bio je dovoljan da Leo Vesterman dođe u Beograd i zaigra za Partizan. Glavni krivac za to što je mladi Francuz stigao u crno-belo jato je i Duško Vujošević.


"Fantastičan stručnjak koji se dokazao u radu sa mladima. Zaista sam srećan što imam priliku da radim sa njim. Radimo žestoko, ali zbog toga sam i došao u Beograd, jer bez ozbiljnog rada nema napretka", otkrio je Vesterman u intervjuu "Večernjim novostima".

Mladi as je dolaskom u Partizan napravio neočekivan potez i iznenadio mnoge u Evropi koji su očekivali da će Francuz pojačati neke od najbogatijih evropskih klubova.

"Kada mi je moj agent Peđa Materić rekao da bi Partizan voleo da me vidi u svojim redovima, nijednog trenutka nisam imao dilemu. Odluka nisam doneo na prečac, jer je to bila moja davnašnja želja, pa mogu da kažem i san".

Talentovani plej dobro je upoznat sa bogatom istorijom kluba, a sam je imao priliku da bude jedan od gledalaca u pariskom "Bersiju" tokom fajnal-fora Evrolige, u čudesnoj Partizanovoj sezoni.

"Kako da se ne zaljubite u takav tim? Pa, kada još pogledate koliko je momaka upravo zahvaljujući igranju u Partizanu počelo da izrasta u velike košarkaše... Možda ljudi u Srbiji nisu svesni, ali Partizan je jedan od najznačajnijih klubova u Evropi", objasnio je Vesterman šta ga je nateralo da potpiše za crno-bele.

2024 © - Vesti online