Ponedeljak 10.09.2012.
11:46
Alo!

Slađa plakala zbog Vanjinih porno-slika

Slađa je tužna zbog Vanjinih fotografija, ali od svadbe neće odustati
 


Naime, izvor lista “Alo!“ je otkrio da je Slađa jako tužna zbog fotografija koje su dospele u javnost, ali ipak - od udaje ne odustaje! Ona je, po pisanju lista, odmah rešila da porazgovara sa ćerkama, objasnivši im situaciju o kojoj je prethodno raspravila sa svojim izabranikom.


- Kada ste je zvali za komentar i kada je čula o čemu se radi, mnogo se potresla, plakala je i samo pričala o tome. Ona se odmah čula s Vanjom, koji je u Švajcarskoj, pričali su dugo. Mnogo se vole i njima te slike neće poljuljati ljubav koju gaje jedno prema drugom. Nisu raskinuli veridbu, ali Slađi nije i ne može da joj bude svejedno. Prvo je ćerkama objasnila o čemu se radi. One su joj, kao i do sada, velika podrška. Ni one nisu osudile Vanju, jer dele mišljenje s pevačicom da je slike poslala neka ljubomorna osoba - priča izvor blizak denserki i dodaje da je Delibašićevoj ipak potrebno malo vremena kako bi zakazala venčanje:


- Slađa čeka da Vanja dođe u Beograd, da popričaju oči u oči. Ona je njemu već oprostila, ali je i ljuta, jer nije bio obazriv. Ne želi nikome da se javlja na telefon, jer neće da joj iko stvara dodatni pritisak. Venčanja će biti, a osoba koja je htela da upropasti njihovu ljubav nije uspela u tome. Jedino što je postigla jeste da Slađi i Vanji pokvari dan, ali da im poljulja emocije, to je nemoguće. Stvarno se mnogo vole. Slađa je celi dan preplakala, jer se plaši kako će reagovati okolina, ali se nada da će to ubrzo biti zaboravljeno - zaključio je sagovornik lista “Alo!“.

2024 © - Vesti online