Ponedeljak 10.09.2012.
03:54
Alo

"Tadić je kriv za žalosno stanje u Demokratskoj stranci"

Ne podržava ni jednog od kandidata za predsednika DS-a: Mila Đinđić
 

"Tadić je vodio stranku i imao je sve u rukama i zbog toga je i njegova krivica pojedinačno najveća. On je bio glavni čovek u DS-u, imao je u rukama moć da upravlja njome i morao je učiniti sve da ona ne dođe do žalosnog stanja u kome je danas", kaže Mila Đinđić za beogradski dnevnik.

Ružica za Đilasa?

Prema informacijama koje su procurile sa sednice GO DS-a, supruga pokojnog premijera Ružica Đinđić se u sukobu dvojice glavnih ljudi u stranci stavila na Đilasovu stranu. Njen glas je, navodno, prilikom izjašnjavanja o predlozima o datumu izborne skupštine i načinu glasanja otišao na Đilasovu stranu, a prisustvovala je i sednici beogradskog odbora DS-a u petak.

Znači li to da bi neko drugi bolje vodio stranku. Možete li imenom da kažete ko je to?


"Nemam apsolutno ni za koga od aktuelnog rukovodstva stranke ništa lepo da kažem, isti su mi svi oni. Jedino što mogu reći je da mislim, da je moj sin Zoran živ, da se ovo što se trenutno dešava sa strankom ne bi dogodilo.

Ovo nije prvi lom u DS-u, bilo ih je i ranije. Mislite li da će stranka posle vanredne izborne skupštine uspeti da ispliva iz agonije u kojoj se nalazi danas?


"Nadajmo se da će se to dogoditi, meni je ovo mnogo tužno. Pogađa me mnogo ovakva situacija u stranci. Previše mi je bolno da se sa onakvom jakom i lepom Demokratskom strankom, kakva je nekada bila, dešavaju stvari kojima smo svedoci u proteklih nekoliko meseci.

2024 © - Vesti online