Nedelja 09.09.2012.
11:27
Vestionline

SNP Naši: Čankovi aktivisti pozivaju na progon Srba!

"Aktivisti SNP Naši iz Novog Sada na više lokacija u gradu ispisali su grafite “Čanak vrati tablu - izvaljen si“, “Ko još preti opoziciji“, “Čanak ne preti sam sebi“, preko kojih se razotkriva medijska manipulacija Nenada Čanka poznata kao “rat grafitima“.  

Naime po objavi da će doći do smene gradske vlasti u Novom Sadu i da partija Nenada Čanka neće više biti učesnik u njoj, započeli su orkestrirani napadi iz kuhinje LSV na same sebe, naime najpre je došla vest da je prežvrljana famozna tabla sa nazivom ulice Zorana Đinđića, zatim je napisan grafit “Čanak je ustaša“, pa pretnje Aleksandri Jerkov od N. N. lica, da bi došlo do kulminacije događaja kada su mediji preneli vest da su se pojavili i grafiti koji prozivaju na progon Srba iz Vojvodine.


Ovaj dobro oprobani metod, izmišljanja neprijatelja, i da najpre sebe predstavi kao žrtvu od zlih nacionalista koji napadaju sve redom, je stara nacistička metoda poput paljenja rajhstaga, na izmišljenog neprijatelja na kojeg treba udariti svim snagama, kako bi se zaista tokom vremena i stekli ti neprijatlji protiv kojih bi se i ratovalo.


Zato aktivisti Nanada Čanka pišu grafite u kojima se poziva na progon Srba iz Vojvodine, i za cilj ima izazivanja sukoba između Srba i nacionalnih manjina u Vojvodini, tako da kroz ove akcije Čanak stvara dve ratne strane, dok će on kroz medije manipulisati situacijom kao veliki borac za mir i ljudska prava.


SNP Naši će i dalje na sve načine boriti protiv separatista u Vojvodini i razotkrivati njihove medijske manipulacije", stoji u saopštenju SNP Naši.

2024 © - Vesti online