Nedelja 09.09.2012.
07:42
24sata.hr

Trudan muškarac hoće i četvrto dete

Ako devojka neće da rađa, tu sam ja: Tomas Biti želi i četvrto dete
 

Pre četiri godine šokirao je fotografijama s trudničkim stomakom koje su obišle svet, a zatim dobio još dvoje dece. Nažalost, brak s majkom svoje troje dece Susan (4), Austin (3) i Jensen (2), se raspao početkom godine. Tomas je ubrzo pronašao novu ljubav i želi još potomaka.

Operaciji promene pola podvrgnuo se pre 15 godina, ali ipak se nada kako ovog puta on neće biti "trudnica". Ipak, ako devojka Amber ne bude mogla da zatrudni, Tomas je odlučan da preuzme rizik.

Tomas uskoro dobija penis

Uskoro će Tomas da se podvrgne još jednoj operaciji kako bi dobio penis.

"Želim da mokrim stojeći. Moji dečaci rastu i želim da im pokažem kako se to radi. A želim i da poboljšam svoj seksualni život", kaže Tomas, čija ćerka misli kako su svi muškarci s većim stomakom u drugom stanju.

"Onda moram da joj objašnjavam kako baš i nije tako" rekao je Biti.

"Amber i ja želimo decu. Hteo bih još jednu devojčicu. Biti u drugom stanju je zaista neverovatno iskustvo, ali želimo da Amber to učini ovaj put. Moguće je i da oboje budemo istovremeno trudni", rekao je Tomas koji živi u Arizoni u SAD-u.

Par planira da koristi istog donora koji je biološki otac ostalo troje Tomasove dece. Reč je o 1,83 metra visokom plavokosom Litvancu koji ima crni pojas u tekvondou.

- Želim da sva deca budu u rodu - rekao je Biti.

Tomas, čije je žensko ime Trejsi Lagondino, posle operacije i hormonske terapije izgleda kao muškarac, ali je zadržao ženske polne organe. S devojkom Amber razmišlja i o braku, a većina prijatelja i porodica ih podržava.

"Njen bivši muž nije zadovoljan jer on i njegovi roditelji misle da sam Sotona. Nikad nije lako kada bivša supruga nađe nekog novog, ali ovo je posebno teška situacija", zaključio je Tomas.

2024 © - Vesti online